Krimi

2023.02.22. 23:54

Fiatal, modellalkatú lány holttestét találták meg a Dunában, segítsen azonosítani!

Grafika készült, hogy kiderülhessen a személyazonossága.

Egy fiatal nő holttestére bukkantak hétfő késő délután a Dunában, Halászteleknél. A partra vetett holttestet egyelőre nem sikerült azonosítani, annyit tudnak, hogy egy 20 és 30 év közötti nőről lehet szó.

Hadházi Kornél, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Borsnak elmondta, hogy nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja és a rendőrség általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálja az eset körülményeit.

Az általános orvos, akit kihívtak a halásztelki haláleset helyszínére, aki a Facebookon kéri az emberek segítségét a holttest azonosításában.

 

Fontos megjegyezni, hogy Halásztelek csak a megtalálás helyszíne! A Duna bármely felsőbb folyószakaszában beeshetett a vízbe.

 

– hívta fel az emberek figyelmét a közösségi média bejegyzésében.

 

A doktornő egy leírást is megadott a holttestről és arról, hogy milyen ruhában találták meg, abban reménykedve, hogy akad olyan ember, aki esetleg ezek alapján ráismer.

 

Vékony, 170 cm körüli, feltűnően csinos testalkatú, félhosszú, sötétbarna hajú, fiatal lányról van szó. Eltűnésekor fekete, hosszított és karcsúsított fazonú Stradivarius kabátot, khaki színű, egyenes szárú, oldalán két zsebbel ellátott csípőnadrágot viselt, amelyet sötétbarna, nagy ovális csatos övvel fogott össze. Kötött, galambszürke, kámzsás nyakú pulóvert viselt. Cipője 40-es, kékesszürke, „belebújós” (fűző nélküli) Rieker modell volt.

 

– részletezi.

Annak érdekében, hogy minél hamarabb kiderüljön a fiatal nő személyazonossága és el tudjanak tőle búcsúzni a szerettei, Mária egy digitális rajzot is közzétett a profilján, hogy még jobban el tudjuk képzelni, hogyan is nézett ki eltűnésekor az ismeretlen hölgy.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!