Krimi

2023.03.16. 17:21

Borzalmas képek: hármas karambol történt Baranyában, egy ember meghalt

Pécs közelében történt a tragikus ütközés: egy 32 éves nő halt meg.

Forrás: bama.hu

Fotó: BAMOSZ Kft.

Csütörtök reggel nyolc óra körül baleset történt Pécs közelében, két személygépkocsi és egy kisteherautó a 6-os főúton, a 190. és a 191. kilométer között karambolozott. Az egyik járműbe beszorult két ember. Őket a műszaki mentést végző pécsi hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek. A munkálatokat katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította – írja a bama.hu.

A Baranya megyei rendőrfőkapitányság tájékoztatása szerint az elsődleges adatok alapján, a baleset során négyen megsérültek, egy személy pedig a helyszínen életét vesztette.

 

Fotó: BAMOSZ Kft. / Forrás: bama.hu

Mint írták, egy autós közlekedett Pécs irányából Pécsvárad felé a 6-os számú főúton. Haladása során balra akart fordulni Murom irányába, amikor egy vele azonos irányba – feltehetően nagy sebességgel – közlekedő autós hátulról nekiütközött. Ezt követően mindkét személyautó egy-egy teherautónak ütközött.

A baleset során öten megsérültek, egy 32 éves nő pedig a helyszínen életét vesztette.  

 

Fotó: BAMOSZ Kft. / Forrás: bama.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!