Krimi

2023.03.01. 16:55

Megszólalt a 15 éves gyerekgyilkos anyukának a párja, azt állítja, nem tudott a terhességről

Az apa 21 éves, azt mondja nagyon megrázta, ami történt.

Fotó: police.hu

Egy 15 éves emődi lány egy kislánynak adott életet, de a szülést követően papírdarabokat tömött a gyerek szájába, majd átdobta őt a szomszéd kertjébe. A rendőrök később ott találták meg az újszülöttet, akit már nem lehetett megmenteni. 

Az apa most a Bors-nak nyilatkozott.

 

A 15 éves Lilla és a 21 éves Dániel kapcsolata a férfi bevallása szerint nem volt komoly kapcsolat.  Lilla szülei nem lelkesedtek a férfi iránt, aki többször is megfordult a lány házában, ahol sokszor együtt is aludtak.

 

"Egyszer összetűzésbe kerültem az apjával, és közölte, ismeri a fiatalokat, nem szeretne a lánya mellett látni. Később megbékélt velem" - mondta Dániel.

 

A férfi sokkal idősebb volt a még kiskamasznak számító lánynál, de Dániel elmondása szerint a lány mindenbe beleegyezett, ami kapcsolatuk alatt történt. Hogy valóban igaz-e az állítás, azt a rendőrségi nyomozás eredménye dönti majd el.

 

Csupán a tragédia hírére jöttem haza Magyarországra. A rendőrök kétszer is kihallgattak. Nem tudtam, hogy Lilla gyermeket vár tőlem. Ha elmondta volna, igyekeztem volna megnyugtatni és mindenben támogatni

- magyarázta a férfi.

A Bors felkereste a mezőkövesdi iskolát is, ahová a lány jár, ahol egy pedagógus nyilatkozott a lapnak.

 

Ebben a tragikus történetben csak áldozatok vannak. Szegény Lilla egy nagyon kedves kislány. Hogy áldott állapotban van, arról senki sem tudott

 

– mondta a pedagógus.

A bulvárlap más forrásból azt is megtudta, hogy Lilla pénteken már az iskolában rosszullétre, akkor még fejfájásra panaszkodott.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában