Krimi

2023.03.06. 15:36

Merényletre készültek? Óriási betondarab várta a síneken a száguldó vonatot Bajánál

Hatalmas szerencse, hogy meg tudott állni időben.

Fotó: baon.hu / beküldött fotó

Nyomozást indított a rendőrség, miután pénteken egy hatalmas beton körgyűrűt találtak a síneken Mátéházapuszta és Baja állomás között. 

A MÁVINFORM közösségi oldalán március 3-án 19.11-kor megjelent közlemény szerint: „A Kiskunfélegyházáról Bajára tartó, Bácsalmásról 18.12-kor továbbindult InterRégió vonat (7823) rendőrségi intézkedés miatt várakozásra kényszerül Mátéházapuszta és Baja állomás között, emiatt megnő a menetideje.”

A kommentekben egy videó is feltűnt az esetről, és több szemtanú is megszólalt, egyikük azt írta, mögötte ment el a vonat, először csak lassított, majd teljesen megállt, ő azt hitte, azért állt meg, mert valakit elütött, főleg mert ezután megjelentek a rendőrök és a tűzoltók is.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban a baon.hu-nak a következőket nyilatkozta:

„A történtekkel összefüggésben a Bajai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt jelenleg nem áll módunkban közölni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!