Krimi

2023.04.13. 05:00

Megtalálták a Dunában a februárban eltűnt menedzser holttestét

Szentendrei albérletéből tűnt el Ervin, mostanáig nagy erőkkel keresték.

Illusztráció: Shutterstock

A legutóbbi hírek még arról szóltak, hogy a férfi külföldre menekülhetett, azonban ennél sokkal tragikusabb az igazság: a HR-menedzserre ugyanis most holtan találtak rá – írja a Metropol.

A rendelkezésre álló adatokból az derült ki eddig, hogy Ervinnek idén február végén veszett nyoma, rengetegen indultak a keresésére. A férfit utoljára egy szentendrei dohányboltban látták, eltűnésekor terepszínű ruhát viselt. A családja elzárkózott a nyilvánosságtól, így egyre több lett a találgatás az esettel kapcsolatban. 

A balatoni állandó lakcímmel rendelkező, ám Szentendrén, albérletben élő férfi eltűnésének körülményei már az ügy legelején sem voltak teljesen világosak. Bár a család azt állította, hogy a férfit egy nővel látták utoljára, az Ervin kereséséről szóló rendőrségi posztban erre semmi sem utalt. 

Volt egy olyan feltevés is, hogy a 43 éves férfi önszántából tűnt el, talán külföldön akart új életet kezdeni. Erre utalt, hogy minden iratát, telefonját és az autóját is hátrahagyva tűnt el, korábban már az albérletét is felmondta. Sokak szerint eltűnésekor azért viselhetett terepszínű ruhát, hogy „megtévessze azokat, akik elől menekül”. Szerintük valamilyen ellensége lehetett Ervinnek, ugyanis a kutyáit megmérgezték nem sokkal az eltűnése előtt. 

A lap értesülései szerint a férfi holttestét Budapesten, a Lágymányos híd környékén, a Dunában találták meg. Azt már a Budapesti Rendőr-főkapitányság is megerősítette, hogy valóban találtak azon a napon egy holttestet.

Az esettel kapcsolatosan idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a BRFK – a megtalálás helye szerinti illetékesség okán – közigazgatási eljárást indított.

Tavaly szeptemberben a Pátria nyomda topmenedzsere, Szűcs Tamás tűnt el és halt meg hasonló körülmények között, ő valószínűleg éppen ott esett bele a Dunába, ahol Ervin holttestét is megtalálták...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!