Krimi

2023.05.02. 15:55

Egymás után hajtottak át a kocsik az autópályán elgázolt férfi holttestén

A helyszínelők fél kilométer hosszan találtak emberi maradványokat az úttesten Törökbálint térségében.

Cserbenhagyót keres a rendőrség: a gázoló, segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről

Forrás: vg.hu

Az M0 autóút 6-os kilométerszelvényében, az M5 autópálya irányába közlekedett gépkocsijával 2023. április 30-án 21 óra 20 perc körül az egyelőre ismeretlen sofőr, amikor elütött egy, az autóúton szabálytalanul tartózkodó gyalogost.

 A baleset következtében a 92 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe 

- írja a police.hu.

Feltehetően egy külföldi rendszámú, szürke Mercedes Sprinter vezetője ütötte el az idős embert és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök megtették a szükséges intézkedéseket a sofőr azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

A baleset körülményeit az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja, egyben 

nyomozást indítottak segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt.

A baleset után a forgalmat sokáig senki sem állította le, így a földön fekvő emberen több tucat kocsi hajtott át. A rendőrök a gázolón kívül ezeket az autósokat is keresik - írja a Magyarnemzet.

Frissítés:

Kedden délután Diósdon megtalálták a rendőrök a kisbuszt, amivel az idős férfit halálra gázolták az M0-son. Az is kiderült, hogy a baleset idején a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban. A gázolás után levették a kisbusz rendszámát és egy másik autóba ültek át. Az ügyben segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoznak, és továbbra is keresik a sofőrt és két utasát. 

Ezzel az autóval gázolták el az idős férfit
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!