Krimi

2023.05.15. 12:42

Kiderült, ki az a szőke modell, aki szexszel fizetett egy nyíregyházi orvosnak

A lakásában készült képek buktatták le.

Forrás: police.hu

Kiderült, ki lehet az a 43 éves budapesti modell, aki megvesztegetett egy 48 éves nyíregyházi orvost – olvasható az origo.hu oldalon.

A nő szexet ajánlott a férfinak, aki ezt a gyanú szerint elfogadta, és az együttlét után felírta a kívánt gyógyszert a páciensnek. A készítmény mellékhatása drasztikus fogyás, cukorbetegeknek kell szedni. 

Mára már azonban hiánycikk lett, akiknek szükségük volna rá, nem tudják beszerezni. Most a Redditen és a Facebook egyik bulvárral foglalkozó csoportjában megnevezték a valóban rendkívül ismert modellt, egykori playmate-et.

A Facebookon a Nagy Bulvárcsoport nevű csoportban és a Redditen is megnevezték azt a nőt, akiről azt állítják, megvesztegetett egy orvost. Az ismert sztármodell az otthonában készített videókat, amiken éppen a fogyásáról beszél. Ebben a lakásban készült a rendőrség videója is, amin átvizsgálnak minden helyiséget, fiókot, és rátalálnak a szerekre.

Most minden bulvárlap azt emlegeti, hogy hónapokkal ezelőtt több televízió műsor és bulvárlap is írt az egykori szőke playmate-ről, aki fél év alatt 10 kilótól szabadult meg. Három hónapja azt nyilatkozta, már csak 43 kiló...

Habár egy orvos akkor figyelmeztette, a további fogyás akár az életébe is kerülhet, úgy reagált, már azóta is fogyott. Szerinte nincs testképzavara, és rosszul van attól, amikor ezzel vádolják. Követői már akkor is nagyon aggódtak érte.

A modell egyébként tagadta, hogy róla lenne szó. Ugyanakkor a lakásában készült rendőrségi felvételeken a kommentelők megtalálták a korábbi képeken látható bútorokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!