Krimi

2023.05.10. 12:55

Lábak nélkül, okosba száguldozott az M6-oson egy férfi

Egy 47 éves szabadszállási férfi akadt fenn a rendőri ellenőrzésen az M6-os autópályán: két fadarabbal támasztotta ki a pedálokat és jogsija sem volt.

Egyedi szerkezettel alakította át az autóját

Forrás: police.hu

A sokat látott rendőrök is meglepődtek május 9-én, amikor egy közúti ellenőrzés alkalmával az M6-os autópályán Dunaszentgyörgy térségében egy autót állítottak meg. A kocsi azért volt feltűnő a járőröknek, mert minden irányból le volt sötétítve. De ez, mint kiderült, a legapróbb szabálytalanság volt – írja a teol.hu.

A sofőr és a kocsi ellenőrzésekor számos megdöbbentő dolgot láttak az egyenruhások. Az autót vezető 47 éves férfinak nem voltak alsó végtagjai, ennek ellenére vezethetett volna, ha a kocsit megfelelően átalakították volna. De ez nem így volt.

A sofőr – a rendőrök megdöbbenésére – két, a fék- és gázpedálra drótozott fadarabbal működtette a pedálokat. Amikor a vezetői engedélyét elkérték, akkor elmondta, hogy soha nem volt jogosítványa, sőt jelenleg is eltiltás hatálya alatt vezet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!