határidő

2021.04.28. 13:20

Snétberger Program: május 15-ig még lehet jelentkezni

Azok jelentkezését várják, akik már elmúltak 12 évesek, de még nem töltötték be a 22. évüket.

Budapest, 2016. december 20. A Snétberger Zenei Tehetség Központ diákjai gyakorolnak az Új Nemzedék program keretében megvalósult közösségi tér avatása elõtt Budapesten, a Királyi Pál utcában 2016. december 20-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Két héttel, május 15-ig meghosszabbítja a jelentkezési határidőt tizenegyedik évfolyamára a Snétberger Zenei Tehetség Központ.

Az idén jubileumát ünneplő program keretén belül hatvan hátrányos helyzetű, elsősorban roma származású fiatal kezdheti meg tanulmányait júniusban a felsőörsi központban – közölte az intézmény szerdán.

Jelenleg is zajlik az érdeklődők toborzása a Snétberger Program nyáron kezdődő ösztöndíjas kurzusára. Már számos online videó érkezett tehetséges, hangszeren játszó vagy énekes fiataloktól. A programra azok jelentkezését várják, akik már elmúltak 12 évesek, de még nem töltötték be a 22. évüket.

A jelentkezés folyamata nem változott: a kialakult járványhelyzet miatt a személyes meghallgatás helyett a fiatalok továbbra is bemutatkozó videóval pályázhatnak a www.meghallgatunk.hu oldalon. A kurzusra felvételt nyert diákoknak a képzés teljesen ingyenes.

Borítókép: A Snétberger Zenei Tehetség Központ diákjai gyakorolnak az Új Nemzedék program keretében megvalósult közösségi tér avatása előtt Budapesten, a Királyi Pál utcában 2016. december 20-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában