könyv

2021.05.12. 14:00

Új helyszínen rendezik meg nyáron a Margó Irodalmi Fesztivált

A fesztiválon lesz először látható Vecsei H. Miklós és barátai közös produkciója, a Csoóri Sándor műveiből összeállított, Párbeszéd, sötétben című koncert.

Új helyszínen, a Városmajori Szabadtéri Színpadon rendezik meg júniusban a Margó Irodalmi Fesztivált, amelynek többek között Bereményi Géza, Grecsó Krisztián, Spiró György és Závada Péter is a vendége lesz.

A szervezők szerdai közleménye szerint az idén 10 éves jubileumát ünneplő Margó Irodalmi Fesztivált június 10. és 13. között rendezik meg a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A részletes program hamarosan elérhető lesz a margofeszt.hu internetes oldalon.

A Margón mutatja be új kötetét többek között Spiró György, Barna Imre, Fábián Janka, Závada Péter, Beregi Tamás, Finy Petra, Hartay Csaba, Babiczky Tibor, Szvoren Edina, Bérczesi Róbert, Kukorelly Endre és Varró Dániel is. Bemutatkoznak a Libri irodalmi díj idei nyertesei, Bereményi Géza és Grecsó Krisztián.

A fesztiválon lesz először látható Vecsei H. Miklós és barátai közös produkciója, a Csoóri Sándor műveiből összeállított, Párbeszéd, sötétben című koncert. Závada Péter Gondoskodás című új verseskötetét mutatja be zenész barátaival.

Fellép az első Margó programjából kinövő Rájátszás is, Beck Zoltán, Egyedi Péter, Kollár-Klemencz László, Szűcs Krisztián, Grecsó Krisztián, Háy János és Kemény István zenés irodalmi formációja – írják a közleményben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában