gazdag program

2020.10.09. 11:32

Kezdetét veszi a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál

Pénteken kezdődik a 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelynek gazdag programjában zenei és színházi produkciók mellett kiállítások is szerepelnek 17 napon át.

Érdeklõdõk a BarabásiLab: Rejtett mintázatok - A hálózati gondolkodás nyelve címû kiállításon a Ludwig Múzeumban 2020. október 9-én. A tárlat a Barabási Albert-László fizikus és hálózatkutató által vezetett BarabásiLab kutatómûhely elmúlt 25 évben készült munkáit - kétdimenziós hálózatvizualizációkat, háromdimenziós adatszobrokat, videókat és VR adatmegjelenítéseket - mutatja be.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az események között kávézókoncertek, lakásszínházi bemutatók, új kortárs zenei kompozíciók, táncpremierek, városi sétaszínházi programok, formabontó köztéri előadások, lemezbemutatók és kiállítások mellett Bartók-remekművek különleges bemutatója is szerepel.

A CAFe Budapest világzenei programsorozatát, a Budapest Ritmót piknik formájában rendezik meg a Millenáris parkban, a Hunyadi téren és a Rákóczi téren.

A fesztiválon lesz George Benjamin Three Inventions című darabjának magyarországi bemutatója, az Óbudai Danubia Zenekart Eötvös Péter vezényli.

A részletes program a https://cafebudapestfest.hu/ oldalon olvasható.

Borítókép: Érdeklődők a BarabásiLab: Rejtett mintázatok – A hálózati gondolkodás nyelve című kiállításon a Ludwig Múzeumban 2020. október 9-én. A tárlat a Barabási Albert-László fizikus és hálózatkutató által vezetett BarabásiLab kutatóműhely elmúlt 25 évben készült munkáit – kétdimenziós hálózatvizualizációkat, háromdimenziós adatszobrokat, videókat és VR adatmegjelenítéseket – mutatja be

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában