vereség

2018.07.11. 21:12

Kikapott a Honvéd a macedónoktól

A Budapest Honvéd 2-1-re kikapott a macedón Rabotnicki Szkopje otthonában a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának első mérkőzésén.

A visszavágót jövő kedden rendezik a Bozsik-stadionban.

I. félidő:

Jobban kezdtek a hazaiak, két lövéssel veszélyeztettek, de tíz perc után a kispestiek átvették az irányítást. A vendégeknek is voltak lehetőségeik és szögleteik, majd kiegyenlítetté vált a játék.

A 34. percben Petar Petkovszki kapott jó átadást, betört a tizenhatoson belülre, majd a hálóba lőtt, így némileg váratlanul vezetést szerzett a Rabotnicki. Közvetlenül a szünet előtt Nagy Gergő látványos, távoli lövéssel egyenlített.

II. félidő:

Némileg eseménytelenül kezdődött a második félidő, majd a hatvanadik percben Nikola Sarkoszki nyolc méterről a hálóba talált, így ismét a hazaiak álltak jobban. A hajrában növelhették volna előnyüket a macedónok, és bár Gróf Dávid hibáját Dusan Stevic nem tudta kihasználni, ennek ellenére előnyt szereztek a párharc első meccsén.

gólszerzők: P. Petkovszki (34.), Sarkoszki (60.), illetve Nagy G. (45+1.)

sárga lap: Herrera (95.), Sztjepanovics (96.), illetve Batik (88.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!