Berczik Sára Emlékverseny

2018.10.26. 19:54

Vasárnap rendezik a ritmikus gimnasztikázók mesterfokú bajnokságát

Törökbálinton rendezik vasárnap a ritmikus gimnasztikázók mesterfokú bajnokságát, amelynek kiemelt jelentősége van a jövő évi válogatott keret kialakítása szempontjából.

„Ez a verseny nagyon fontos, ugyanis nem titkolt célja a szövetségnek, hogy a szabadidősport kategóriát, valamint a versenysport kategóriát közelebb hozzuk egymáshoz. Ezért is jó, hogy ezen a viadalon mindkét területről a legszűkebben vett hazai elit vesz részt” – idézi a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség pénteki közleménye Tartóczki Zsuzsanna főtitkárt.

A Törökbálinti Sportközpontban szombaton és vasárnap rendezik a Berczik Sára Emlékversenyt a szabadidősport legjobbjai számára. A mesterfokú bajnokság ugyanott lesz vasárnap. Ezen a két héttel ezelőtti Magyar Kupa-döntő legjobbjai indulhatnak, köztük a felnőtt válogatott keret tagjai: Kis Alexandra, Pigniczki Fanni, Váray Míra és Juhász Anna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!