kifakadt

2018.11.29. 06:40

Kokónak elege van Erdei Zsoltból és Csötönyi Sándorból

Reméli, a magyar bokszvilág legendája, Papp László az égben nem olvassa az újságokat.

Budapest, 2015. december 21. Kovács (Kokó) István olimpiai és világbajnok ökölvívó az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete ételt oszt rászorulóknak a segélyszervezet csepeli rendezvényén 2015. december 21-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Az olimpiai és világbajnok magyar ökölvívő, Kovács „Kokó” István őszinte poszttal jelentkezett Facebook-oldalán a napokban, amelyben részletesen leírta véleményét az ökölvívó szövetségben jelenleg uralkodó állapotokról. – adta hírül az Origo.

Ahogyan a 48 éves egykori sportoló fogalmaz, reméli, a magyar bokszvilág legendája, Papp László az égben nem olvassa az újságokat és nem látja, jelenleg mi folyik a színfalak mögött.

Kiemelte,

régen az ökölvívásért, és nem belőle éltek az emberek,

a jelenlegi és az előző vezetéssel soha nem egyezett az értékrendje, ezért lépett ki a rendszerből.

Bár a kialakult helyzetért az első számú felelőst nem nevezi nevén, csupán szélhámosnak titulálja, nem nehéz kitalálni, hogy az előző elnökre, Csötönyi Sándorra utal.

Kokó a poszt végén leírja,

teljes megtisztulásra és felelősségvonásra van szükség a változásokhoz,

ha ez megtörténik, rá számíthat a magyar ökölvívás.

Íme a teljes bejegyzés:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209788333344099&set=a.1579010254225&type=3&theater

Borítókép: Kovács (Kokó) István olimpiai és világbajnok ökölvívó az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete ételt oszt rászorulóknak a segélyszervezet csepeli rendezvényén 2015. december 21-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!