Necces siker

2018.12.08. 19:19

Utolsó perces góllal mentett pontot a Puskás Akadémia

A felcsútiak Arabuli góljával az utolsó percben egyenlítettek a Paks ellen szombaton a Pancho Arénában, a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában.

A vendégcsapat a 72. perctől emberhátrányban játszott.

A paksiak kezdték agilisabban a találkozót, ám mezőnyfölényük kevés helyzetet eredményezett. A hazaiak elsősorban a védekezéssel voltak elfoglalva az első félórában, játékukban semmi gólveszély nem volt. A Paks a 32. percben megszerezte a vezetést: egy rövid felszabadítás után Remili Mohamed 18 méterről, kapásból, félfordulattal bombázott a kapu jobb oldalába. A gólt követően meglepő módon a vendégek maradtak támadásban és Papp Kristóf révén egy lesgólig is eljutottak.

Remili szép lövésével kezdődött a második félidő, aztán átvette a játék irányítását a Puskás Akadémia. A hazaiak nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, de csak távoli lövésekig jutottak. A paksiak lendületes ellentámadásokat vezettek, és biztosan őrizték előnyüket. A 72. percben azonban megfogyatkoztak, miután a csereként beállt Báló Tamás néhány perc alatt két sárga lapot is kapott. A felcsútiak mindent egy lapra feltéve támadtak, és a mérkőzés utolsó pillanataiban Bacana Arabuli góljával egyenlíteni tudtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában