hivatalos

2020.07.30. 10:51

Bobál Portugáliába igazolt

A portugál CD Nacional labdarúgócsapatához igazolt Bobál Gergely, aki az elmúlt idényben tíz bajnoki gólt szerzett a Zalaegerszegben.

Zalaegerszeg, 2019. május 5. A zalaegerszegi Bobál Gergely ünnepel, miután gólt szerzett a Merkantil Bank Liga NB II-es labdarúgó bajnokság 36. fordulójában játszott ZTE FC - Budafoki MTE mérkõzésen a Zalaegerszegi Városi Stadionban 2019. május 5-én. A ZTE 4-1-re gyõzött, így bajnok lett a feljutását már a múlt héten bebiztosító csapat. MTI/Illyés Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Az élvonalba visszajutott Nacional honlapján jelentette be, hogy a 24 éves támadó négy évre szóló szerződést írt alá.

Az utánpótlás-válogatott Bobál a 2015-16-os szezonban már szerepelt külföldön, akkor a német Wolfsburg játékosa volt, de a Bundesliga első osztályában nem jutott szóhoz.

Forrás: MTI

Borítókép: A zalaegerszegi Bobál Gergely ünnepel, miután gólt szerzett a Merkantil Bank Liga NB II-es labdarúgó bajnokság 36. fordulójában játszott ZTE FC – Budafoki MTE mérkőzésen a Zalaegerszegi Városi Stadionban 2019. május 5-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában