Labdarúgás

2022.06.07. 08:27

Orbán Viktor: Felcsúton igazi harcos karaktereket nevelünk ki

Ünnepi interjút készített Orbán Viktor miniszterelnökkel az M4 sportcsatorna, ugyanis a Puskás-Suzuki kupán, a Puskás Akadémia nemzetközi csapatokkal mérette meg magát.

Ünnepi interjút készített Orbán Viktor miniszterelnökkel az  M4 sportcsatorna, ugyanis a Puskás-Suzuki kupán, a Puskás Akadémia nemzetközi csapatokkal mérette meg magát – vette észre a Mandiner.

Orbán Viktor miniszterelnök azzal indította mondandóját, hogy megvertük szombaton az angolokat, ami azt is igazolja, hogy nagyon jó műhelymunka folyik a magyar akadémiákon, és így Felcsúton is. 

Ugyanis 5-6 akadémista lépett pályára a Puskás Arénában, köztük 3 egykori felcsúti nevelés (Nagy Zsoltra, Sallai Rolandra és Kleinheisler Lászlóra gondolt – a szerk.).  

A miniszterelnök ezután Mezey Györgyöt méltatta, mint a Puskás-Suzuki kupa egyik letéteményesét, és köszönetet mondott az autógyártó cégnek is, amiért támogatja a tornát. A miniszterelnök ezután arról beszélt, hogy az idegenlégiósokkal tűzdelt, a bajnoki címért is sokáig versenyző felnőttcsapat esetében az eredmény másodlagos – fontosabb, hogy

akadémisták játéklehetőséget kapjanak, 5-6-an rendszerint a kezdőben is helyet kaptak.

Az interjú végén Orbán Viktor arra is kitért, hogy Felcsúton igazi harcos karaktereket nevelnek ki, felnőtt embereket, nem csak futballistákat.

Borítókép: Orbán Viktor a Puskás–Suzuki Kupa díjátadóján / Nemzeti Sport / Dömötör Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában