fradi-juve

2020.11.05. 08:55

A Fradi-játékosok úgy ültek az öltözőben, mintha döntőt veszítettek volna

Szerhij Rebrov, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője elsősorban a harmadik és negyedik kapott gól miatt volt elégedetlen, miután együttese szerdán este 4–1-re kikapott a Juventustól a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

Budapest, 2020. november 4. A ferencvárosi Dibusz Dénes (k) az olasz csapat harmadik gólja után a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Juventus mérkõzésen a Puskás Arénában 2020. november 4-én. A mérkõzést a Juventus 4-1-re megnyerte. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„Kemény meccs volt, de ezt is vártuk – kezdte értékelését az FTC ukrán trénere. – Akárcsak Barcelonában, most is úgy érzem, hogy nem érdemeltünk ilyen arányú vereséget, de jól dolgoztunk, védekezésben is, főleg az első félidőben. Megyünk tovább.”

Rebrov hozzátette, nem elsősorban az eredménnyel elégedetlen, hanem az utolsó két bekapott góllal.

„Persze ha ilyen ellenfél áll szemben, mint Ronaldo, benne van a pakliban a hibázás lehetősége. Nyilván már a játékosok is fáradtak voltak, ezért hibáztak”

– fogalmazott.

A vezetőedző szerint ezt a szintű tempót, amit a Juventus vagy a Barcelona diktál, edzéseken sem tudják modellezni, természetes, hogy a játékosai elfáradnak.

Elárulta, hogy a

futballistái olyan csalódottan ültek az öltözőben, mintha döntőt vesztettek volna, és ez azért van, mert nem tudták a legjobb formájukat nyújtani a saját szurkolóik előtt,

akik nagyszerű hangulatot teremtettek a Puskás Arénában.

Sigér Dávid azt mondta, hiába készültek a rivális gyors és erős játékosaira, nem volt ellenszerük.

„Ezzel együtt azt éreztem, hogy bárcsak több ilyen meccset játszhatnánk, mert akkor jobban fejlődhetnénk. El kell ismerni, hogy a Juventus sokkal jobb csapat” – jegyezte meg a válogatott középpályás.

Ő is kitért a stadionban tapasztalt hangulatra, szerinte remek volt az atmoszféra.

„A hangzavar alapján úgy éreztem, mintha telt ház lenne”

– mondta.

Andrea Pirlo, a vendég torinóiak trénere úgy fogalmazott: hamar megszerezték a vezetést, és ez megnyugtatta őket, a második félidőben pedig új életre keltek. A Ferencvárosról szólva azt mondta, fiatal csapat, amely fejlődőképes, szép utat járt be a selejtezőben, de türelmesnek kell lennie az eredmények tekintetében.

Forrás: MTI

Borítókép: A ferencvárosi Dibusz Dénes (k) az olasz csapat harmadik gólja után a labdarúgó-Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában játszott Ferencvárosi TC–Juventus-mérkőzésen a Puskás Arénában, 2020. november 4-én. A mérkőzést a Juventus 4–1-re megnyerte

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!