dvtk

2018.04.25. 18:38

Két meccsel is tesztelik az új stadiont

Jövő szombaton a Mezőkövesd elleni bajnokin adják át a Diósgyőri VTK új stadionját, a létesítményt ugyanakkor csütörtökön két mérkőzéssel tesztelik - hangzott el a klub sajtótájékoztatóján szerdán.

Az érdeklődők először a 2010/11-es idényben az NB II-ben bajnok Diósgyőr, és az akkori mezőkövesdi riválisának kétszer 30 perces összecsapását tekinthetik meg, majd az U17-es másodosztály két legjobbja, az éllovas DVTK és a második Újpest találkozik egymással.

A mérkőzések előtt a történelmi egyházak képviselői szentelik fel a 15 ezer néző befogadására alkalmas létesítményt.

A sajtótájékoztatón elhangzott: mivel tesztmérkőzésekről van szó, a teljes befogadóképesség hatvan százalékáig tölthetőek fel a lelátók, így mintegy kilencezer néző lehet jelen az első nyilvános rendezvényen.

A DVTK a drukkerek együttműködését kéri annak érdekében, hogy a hivatalos megnyitón minden tökéletes legyen, ezért szeretné, ha a tesztmérkőzéseken gyűjtött tapasztalataikat e-mailben megosztanák az egyesülettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában