bátorság

2017.12.10. 08:23

Kézi: a jeges tóból húzta ki, életet mentett az Eger játékosa

A mentők kiérkezéséig, a kétségbeesett gyermeket nyugtatva, a továbbra is eszméletlen, nyílt sebbel fekvő sérültet elsősegélynyújtásban részesítette.

Igor Radojevics, a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Eger Eszterházy SZSE játékosa életet mentett- írja a Nemzeti sport.hu.

„Csapatunk montenegrói játékosa tegnap az Érsekkertben hazafelé sétálva arra lett figyelmes, hogy egy férfi egy kisgyermek társaságában, miközben a patak peremén a kacsákat eteti, megcsúszik, és fejét beütve eszméletlenül a jéghideg vízbe zuhan”

– olvasható az Eger kézicsapatának Facebook-oldalán.

„Igor azonnal a patakban magatehetetlenül fekvő sérült segítségére sietett, majd nagy erőfeszítések árán a teljesen átázott embert a partra vonszolta. A mentők kiérkezéséig, a kétségbeesett gyermeket nyugtatva, a továbbra is eszméletlen, nyílt sebbel fekvő sérültet elsősegélynyújtásban részesítette. Amennyiben a férfi vagy bármely hozzátartozója értesül erről a posztról és jelentkezik, Igor és a csapat szeretettel várja a következő bajnoki mérkőzésünk valamelyikére! Segítsetek, hogy eljusson hír a sérülthöz, akinek mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!”

Borítókép: SBS Eger-Eszterházy féfi kézilabda-csapat

Címkék#életmentő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában