szívfacsaró

2017.11.12. 07:00

Julia Roberts is hisz a karácsonyi csodában (videó)

Habár még csak november van, de a karácsonyi hangulat lassacskán körülvesz bennünket. Persze a moziban is ugyanez a helyzet.

Idén is számos megindító, olykor mókás, de mindenképpen szívfacsaró film készült az ünnepekre, ezek közül az egyiket hamarosan Magyarországon is bemutatják.

Az igazi csoda című családi film lényege, hogy egy új közösségbe kerülni mindenkinek nagy kihívás, de van, aki alig-alig tud megbirkózni a helyzettel.

Auggie Pullman (Jacob Tremblay) okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával (Julia Roberts) tanult otthon.

Auggie nem hétköznapi arca alaposan felkavarja az iskolában a kedélyeket. Auggie azonban épp olyan hétköznapi dolgokra vágyik, mint a többi gyerek, legfőképpen: barátokra. A kisfiú mindent megtesz, hogy elfogadják, de a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen. A szeretetnek és a kedvességnek azonban, mint tudjuk, mágneses ereje van.

A főbb szerepekben olyan zseniális színészeket láthatunk, mint Julia Roberts, Owen Wilson, valamint a rendkívül tehetséges Jacob Trembley (A szoba), aki Auggie-t kelti életre ebben az élettel teli filmben.

Forrás: Freeman Film, Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában