eljegyzés

2017.10.22. 11:05

Kétkedve fogadták a kapcsolatukat, már az esküvőt is kitűzték Polyák Lilláék

A színésznő és szerelme, Gömöri András Máté között 15 év a korkülönbség, de már több mint másfél éve boldogan élnek együtt.

Hogy ebben mi a szokatlan? Az, hogy esetükben a pár hölgy tagja idősebb, Polyák Lilla ugyanis 41, míg szerelme, Gömöri András Máté 26 éves. A színészek ráadásul nem csak a magánéletben alkotnak egy párt, de kollégák is: mindketten az Operettszínház művészei, így túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy sülve-főve együtt vannak.

Kapcsolatuk erősségét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, ahogyan rácáfol a kétkedőkre. Szerelmük ugyanis, úgy tűnik, mindent kibír: a rosszakarókat, a túl sok munkát és az időhiányt is – olvasható a Ripost cikkében.

A lap szerint a színészpár tagjai „hajlamosak túlvállalni magukat, mert mindenük a pörgés, de még így is jól osztják be az idejüket. Lilla még azért sem panaszkodott, hogy gyakran az edzőteremben kellett randiznia párjával a TV2 legújabb műsora, a Ninja Warrior miatt.”

A színházi próbák és a műsorra való felkészülés mellett ráadásul mostanában költöznek új otthonba Lilla gyermekeivel, így még az új lakást is saját igényeikre kell szabni.

Lilla és Máté egyébként másfél évvel ezelőtt, az Operettszínházban szerettek egymásba, ám kapcsolatuknak nem jósoltak nagy jövőt, nemcsak a korkülönbség miatt, hanem mert a színésznő nem sokkal korábban vált el Homonnay Zsolttól tizenöt év után. Lilláék azonban rácáfoltak mindenre, a lánykérésre pedig fél évvel ezelőtt került sor. De mikor jön vajon az esküvő?

A vőlegény, Máté szerint még bőven van idejük elkezdeni a szervezést, a nagy napot ugyanis jövő nyárra tűzték ki, és már a karikagyűrűk is megvannak.

Borítókép: Wikimedia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában