aggódnak a rajongók

2018.01.09. 19:19

Lovasbalesetet szenvedett Sasvári Sándor

A népszerű színészt kórházban ápolják, fellépéseit le kellett mondania.

Sümeg, 2013. augusztus 10. Mátyás király szerepében Sasvári Sándor színész lovagol a Sümegi Végvári Napokon 2013. augusztus 10-én. A vár alatt kialakított arénában középkori bajvívókat, harcbemutatókat, zászlóforgatást, kopjatörést és gyalogos párviadalokat is láthatnak az érdeklődők. MTI Fotó: Nagy Lajos

Forrás: MTI

Fotó: Nagy Lajos

A sajnálatos tényt a színművész Facebook-oldalán osztotta meg követőivel, a bejegyzésből kiderül, hogy az eset még vasárnap délután történt vele, azóta kórházban ápolják. Emiatt rövid ideig nem fog tudni fellépést vállalni, így az aktuális és a közeljövőben tartandó előadásait is lemondta.

Sasvári az érte aggódóknak azt üzente:

„Mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy egyáltalán nincsenek fájdalmaim, jól vagyok és a műtétem után -mivel nagyon jó kezekben vagyok -, a legrövidebb időn belül visszatérek szeretett színházaim színpadaira és fellépéseim helyszíneire!”

A színészről köztudott, hogy gyakorlott lovas, hiszen több mint ötven éve lovagol, ráadásul évtizedek óta aktív díjugrató versenyző is. A posztjából kiderül, hogy ha rajta múlik, ez a felépülése után sem fog változni:

„Egészen kicsi korom óta szeretem, tisztelem valamint az utóbbi évtizedekben tenyésztem is ezeket a csodálatos teremtményeket! A mostani balesetem sem tántorít el eme nemes állatokkal, sporttársaimmal való mindennapi teendőimtől!”

Borítókép: MTI / Nagy Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában