Készül a John Wick folytatása

2022.02.23. 18:38

Veszprémben ebédelt, az inotai hőerőműben forgat Mel Gibson

Csoda nap a Fricskában, nálunk ebédelt Mel Gibson! - posztolta közösségi oldalán a népszerű veszprémi vendéglátóhely.

Kovács Erika, veol.hu

Mint a bejegyzésből kiderül, Magyarországon forgatják a John Wick-sorozat új részét, a The Continentalt Mel Gibsonnal. A film egyik forgatási helyszínét a közeli inotai hőerőmű adja. A népszerű színész nemcsak ebédelt, de egy közös képre is összeállt a veszprémi étteremlakás csapatával.

A világhírű színész családjával a csopaki Jásdi Pincészetnél töltötte február 23-án a délutánt, erősítette meg információnkat Jásdi István tulajdonos, borász.   

Jásdi István azt mondta, nem számítottak rá, és nagy meglepetést okozott nekik a híres vendég és családja, akiknek nagyon örültek. A vártalan, spontán látogatást jelzi, hogy a tulajdonos nem is tartózkodott otthon, kollégái fogadták és ismerték fel a színészt. Ők elmondták, Mel Gibson nagyon barátságos volt, tetszett neki a balatoni panoráma, élvezte a teraszt, a kilátást, megkóstolta a finom borokat, melyekből vásárolt is.  A tulajdonos azt mondta, mivel privát látogatásról volt szó, nem szeretne többet mondani a mai délutánról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!