Ufóbaleset történ Pápán? Darth Vader Sümegen járt?

2017.12.31. 11:00

Bizarr hírek Veszprém megyéből: 2017-ben a pucér férfiak vitték a prímet

Meztelenül sétáló férfi a belvárosban, ufóbaleset Pápán és Darth Vader Sümegen.

Szauer Annamária, veol.hu

Ruhára nem sokat költ Fotó: olvasói

Ezek voltak 2017 legbizarrabb hírei Veszprém megyében:

Pucér férfi mászkált a veszprémi belvárosban

Februárban olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy a megyeszékhely belvárosában egy meztelen férfi sétálgatott. Szemmel láthatóan az illetőt egyáltalán nem zavarta sem a hideg, sem a kérdő pillantások.

Ruhára nem sokat költ Fotó: olvasói

Keresztben áll egy busz Veszprémben a Jutasi úton

Az utakon sok bizarr látvány kerülhet elénk, de márciusban ezt is sikerült tökélyre fejleszteni. Veszprémben a Jutasi úton állt keresztbe egy helyijárat busz, feltételezhetően a Jutasi út és Halle utca kereszteződésben akart megfordulni a jármű sofőrje, amikor az autóbusz rátolatott és fennakadt a járdaszegélyen.

Ez nem jött össze Fotó: Balogh Ákos

Dühöngő férfi tört-zúzott, gyújtogatott Veszprémben

Igazi tornádóként pusztított egy férfi Veszprémben: először egy dohányboltban őrjöngött, később az egyik belvárosi szórakozóhely táncparkettjén verekedett. Pár nappal később a jármű visszapillantó tükrét fűrésszel le akarta vágni, az első szélvédő gumiszigetelését felfeszítette, az egyik ablaktörlő kart felhajlította, a motorháztetőt fűrésszel összekarcolta.

Otthonában sem tudott lenyugodni, amikor édesanyja kihívta a mentőket, követve a helyi divatot meztelenül várta őket.

Ufókarambol történhetett Pápa felett?

A bakonyi X-akták is komoly sikert aratott olvasónk körében. Egyesek szerint 1996-ban egy repülő csészealj és MiG-21-es vadászgép ütközött össze Pápa közelében, amit az illetékesek a mai napig titkolnak.

Harmadik típusú találkozás történt a megyénkben és húsz éve rejtegetünk egy földönkívüli lényt, vagy valaki tréfát űz mindenkivel? Netán a szomszéd jött egy távoli bolygóról, csak jól titkolja?

Az idegenek Pápán vannak? Forrás: pixabay.com

Szatírt láttak a Szentkirályszabadja és Litér közötti bicikliútnál

Igen, még egy ádámkosztümben mászkáló férfi! Az úriember nem kezdő szatír, tavaly több alkalommal is teljesen meztelenül kószált a környéken.

Csak természetesen Fotó: olvasó

Darth Vader megtámadta a sümegi várat – videó!

A sötét oldal ezúttal nem egy másik galaxist, hanem Sümeg várát vette célba! De szerencsére Béla és Pista megpróbálják megállítani!

Kihagytunk valamit? Ne tartsa magában, írja meg nekünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában