segíteni akarnak

2018.11.03. 13:05

Jó fej akarattyai étterem-tulajdonosok: mentőket látnak vendégül

A két legmenőbb balatonakarattyai étterem tulajdonosai megegyeztek abban, hogy hol az egyik, hol a másik kiváló konyha látja vendégül a szolgálatot teljesítő mentőket.

A meghívás nem új keletű, hiszen már egész nyáron finom falatokkal kényeztették bajtársainkat -írja Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A barátok nem szerették volna publikálni jótékonyságukat, mert az esetleg reklámnak tűnhetett volna. A helyi vállalkozók nemhogy nem konkurálnak egymással, de most is azon gondolkoznak, hogyan tehetnék biztonságosabbá környezetüket.

Azon dolgoznak, hogy mielőbb csatlakozhassanak az Országos Mentőszolgálat Élet Mentő Pont kezdeményezéséhez is. A srácoknak tényleg szívügye a dolog, így a következő nyári szezonban már valószínűleg életmentésből is kiképzett vendéglátósokkal találkozhatnak az ebédre érkezők.

„Számunkra a közösség a legfontosabb, aminek a mentők is aktív tagjai. Mindig számíthatunk rájuk, ha baj van, és szeretnénk, ha ők is számíthatnának ránk. Nem csak egy-egy ebéd miatt, de akár az életmentésben is” – mondta Revuczky Karion, a Szépkilátás bisztró vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában