ha költekezni akarsz

2019.02.12. 16:00

Olajmágnások is megirigyelnék a három legdrágább Veszprém megyei ingatlant

Veszprém megye eddig is drága területnek számított az ingatlanpiacon, de van néhány épület, ami különösen magas áron kerülhet eladásra.

Szauer Annamária

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlanbazar.hu oldalán böngészve találtuk meg jelenlegi három legdrágább villát, amibe még a Dallas milliomosai is boldogan beköltöznének. Úgy tűnik a luxuskategóriákban közös vonás a Balaton-parti elhelyezés, a saját medence és a panoráma. Nézzük mit vásárolhatunk, ha igazán költeni szeretnénk.

Jockey is megirigyelné

A Balatonkenesén cirka 550 millió forintért megkaphatunk egy álmot luxuskivitelben. Ezért az összegért juthatunk hozzá egy tóparti, saját stranddal rendelkező 205 négyzetméteres, hét szobás villához. De ha nem lenne elég a Balaton, a saját medencénkből is gyönyörködhetünk a Tihanyi-félsziget panorámájában.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlanhoz tartozik egy hatalmas, ápolt kert, ahová egyedi fák és virágok kerültek.

Márványos világ

Ha az előző ingatlan nem nyerte el a tetszésedet, de mindenképp Balatonkenesén szeretnél elkölteni 550 millió forintot, akkor van egy másik lehetőség is. Szintén a vízparton hirdetnek egy 250 négyzetméteres villát, amihez még egy saját kikötő is dukál.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A hét szobás és öt fürdőszobás villa körül egy 2800 négyzetméteres birtok is található. Persze a luxushoz ez még nem elég, találhatunk itt masszás kádat, gránit padló burkolatot, ólomüveg-ablakot, medencét, szaunát és egy víztisztító berendezést is. Az esti locsolással sem kell bajlódnunk, hiszen egy öntözőberendezés is benne van az árban.

Visszatérés a reformkorba

Ha mindig is vágytál a régi szép időkbe, ebben a balatonfüredi villában Jókai Mór egyik regényében érezheted magad.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A klasszikus eleganciát a kertben és az épületben is érezhetjük, a magas belmagasság és tágas terek mind ezt segítik elő. Az 1927-es építésű kúriában nyolc szoba, négy fürdőszoba és egy terasz is található. Persze a modern kor vívmányairól sem kell lemondanunk, hiszen saját medence, infra-és finn szauna valamint jakuzzi várja a felfrissülni vágyókat.

Neked melyik villa tetszik a legjobban? Írd meg nekünk a cikk alatt kommentben, mi a vágyad!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában