idősebbek is elkezdhetik

2019.02.26. 16:00

Vakrandi Pápán: páratlan lehetőség páratlanoknak

A személyes találkozás, interakció, valamint az első benyomás hiteles beszerzésének fontosságában hisznek a városban újdonságként megtartott vakrandi szervezői.

Laskovics Márió

Fotó: Laskovics Márió/Napló

Első alkalommal szervezett Pápán Valentin-napi Vakrandit a Four Team Média. A régióban egyedülálló programra, ami a Galéria Bisztró emeleti díszterme által biztosított diszkrét környezetben valósult meg, olyan egyedülálló embereket vártak, akik a virtuális valóság csalóka keretei közül visszatérnének a hagyományos, azaz a személyes ismerkedéshez.

A résztvevők várakozással teli izgatott hangulatát Csukárdi Sándor, a Szó és Kép Színpad vezetője oldotta, humorosan mutatva be a társkeresők sztereotípiáit. Majd kezdetét vette a tényleges ismerkedés: nemenként nyolc jelentkező beszélgetett egymással, hét perc után a férfiak továbbültek a következő hölgyhöz. A találkozás izgalmának hevét koktéllal hűsíthették a vakrandizók, akiket a rapid randevúkat követően Somogyi Erika HR tanácsadó lepett meg hasznos – önismereti, párkapcsolati tudnivalókat érintő – előadással.

Csukárdi Sándor, a Szó és Kép Színpad vezetője oldotta humor a hangulatot a Valentin-napi Vakrandin. A háttérben a szervező Four Team Média tagjai Fotó: Laskovics Márió/Napló

Vadász Krisztina, a Four Team Média tagja beszámolt róla, izgatott volt a négyfős szervezőcsapat, mert számukra és a városnak egyaránt újdonság volt egy ilyen rendezvény. Mégis nagyon jól sikerült a vakrandi, pozitív visszajelzések övezték a titokzatos találkozót.

– Sokan hezitáltak, hogy eljöjjenek-e. Ezt több helyről hallottuk. A vakrandin van rizikó, hiszen nem látod előre, hogy kivel találkozhatsz, és ezért nagyfokú bátorság, elszántság és kíváncsiság szükséges hozzá, de mindenképpen üdvös a saját komfortzónánk legyőzése, illetve az első, személyes benyomás hiteles beszerzése szempontjából. Több kölcsönös szimpátia született az alkalmon, reméljük, hogy Ámor nélkülünk is tovább egyengeti az útjukat. Összefogással valósulhatott meg az alkalom. Köszönjük mind a résztvevőknek, mind a támogatóinknak a bizalmat – mondta el az első vakrandi kapcsán.

Fotó: Laskovics Márió/Napló

Hozzátette, a sikerre való tekintettel a Four Team Média közösségi oldalán már meghirdették a következő eseményt is, melyre folyamatosan várják a jelentkezőket, s amint korosztályonként betelik a létszám, megszervezik a vakrandit. Továbbá terveik közt szerepel az időseket, özvegyeket célzó vakrandik szervezése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában