idősek és fiatalok

2019.06.03. 12:12

A zirci idősek otthona is csatlakozott a közös tornához a Kihívás Napján

Immár hagyomány, hogy a Szent Bernát Idősek Otthona csatlakozik a világ mintegy ötven országában 1982 óta zajló Kihívás Napjához.

Müller Anikó Hanga

Az otthon lakói örömmel végezték a gyakorlatokat közösen a gyermekekkel

Fotó: Müller Anikó Hanga

Az idős gondozottak örömmel fogadták a Benedek Elek Óvoda és Bölcsőde Tőzike csoportjának apróságait, valamint a Reguly Antal általános iskola 3. osztályos kisdiákjait.

Az otthon lakói örömmel végezték a gyakorlatokat közösen a gyermekekkel
Fotó: Müller Anikó Hanga

Jó hangulatban tornáztak együtt Sajgó Zsuzsanna foglalkoztató munkatárs, Sajgóné Wetzl Éva, Gubicza Eszter, Hujber Kristóf pedagógusok, Rádics Valterné és Dobosné Csukárdi Krisztina óvónők vezetésével. Kedves színfolt volt az ugrókötelesek bemutatója, Borsos-Rottenbücher Anita irányításával.

Sajgó Zsuzsanna elmondta, az otthon lakói rendszeresen mozognak, hetente három alkalommal van torna, ezen felül alkalmanként zenés mozgásos foglalkozás. A program közös énekes játékkal zárult, majd a gondozottak saját maguk által készített apró ajándékokkal lepték meg a gyermekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában