két produkciót mutatott be

2019.06.14. 13:00

Celldömölkön is sikert aratott a pápai jeltáncos

A jelnyelvet kilenc éve autodidakta módon megtanult, hallássérült Kardos Marianna édesanyjával, Nagyné Bakos Mariannával legutóbbi fellépéséről számolt be lapunknak.

Laskovics Márió

Molnár Györgyné, Kardos Marianna és édesanyja, Nagyné Bakos Marianna az oklevelekkel

Fotó: Laskovics Márió

Elmondták, hogy múlt szombaton a Fogyatékossággal élő emberek Országos Kulturális Fesztiválján jártak a celldömölki művelődési központban. A lányát mindenben segítő, büszke anya szerint sokszínű fellépéseknek tapsolhatott a publikum. A pápai jeltáncos lány ezúttal két produkcióval készült.

Molnár Györgyné, Kardos Marianna és édesanyja, Nagyné Bakos Marianna az oklevelekkel
Fotó: Laskovics Márió

Elsőként Cserháti Zsuzsa Édes kisfiam című dalára előadott táncával aratott sikert, Molnár Györgyné közreműködésével, megkönnyeztetve a zsűrit. Majd Louis Armstrong What a wonderful world című dalával készülve egyéni tánc kategóriában első helyezést ért el. Okleveleket és ajándékcsomagot kapott jutalmul a vendéglátáson túl. Hozzátették, hogy a nagy melegben Marianna rosszul lett az első produkciót követően, de aztán utána hősiesen, mosolyogva tudta végigcsinálni a másik fellépést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában