Finom falatokkal vendégelték meg a résztvevőket

2019.06.05. 07:00

Folytatták a tradíciót: kitáncolták a májusfát Vaszaron

Harmadik alkalommal szervezett májusfa-kitáncoló rendezvényt a Tegyünk Vaszarért Egyesület a község piacterén.

Polgár Tibor

A magasba vágyók hőlégballonnal ereszkedhettek fel a település fölé szemlélődni Fotó: Vaszar önkormányzata

Fotó: Vaszar önkormányzata

A jó idő is kedvezett a vidám mulatságnak, hiszen szép nyári napsütésben zajlottak a szabadtéri események. A rendezvényt az Ihász Gábor Általános Iskola tanulói nyitották meg táncos műsorukkal.

A magasba vágyók hőlégballonnal ereszkedhettek fel a település fölé szemlélődni Fotó: Vaszar önkormányzata

A program hivatalos megnyitójában a pedagógusokról is megemlékezett a pedagógusnap alkalmából, megköszönve nekik munkájukat és további sok sikert kívánva a hivatásukhoz. A vaszari iskola citerazenekarának fellépése után Király Mátyás megcsillogtatta szintetizátoros tudását. A 4. osztályos tanulók néptáncbemutatója tovább fokozta a remek hangulatot a közönség sorai között – a diákok felkészítője Vida Anna volt. Emellett a Vaszari Dalkör női és férfikórusa is színpadra lépett. A férfikórus ezen a napon ünnepelte fennállásának egyéves évfordulóját. A fellépők táborát erősítette még a takácsi Kenderszer Népdalkör és Néptánccsoport, a Takácsi Traccsmenyecskék, a Gecsei Dallamvarázs Énekkar, valamint Anetta.

A rendezvényre a piactér megtelt érdeklődőkkel, akiket a szervező egyesület tagjai finom lángossal és palacsintával vendégeltek meg. Estére a májusfa is kidőlt, a falu focipályájára pedig megérkezett a várva várt hőlégballon. A magasba vágyók a szélcsend bekövetkeztével ereszkedhettek fel a falu fölé szemlélődni. A tombolasorsolás is jó hangulatban telt, majd DJ Béci retró diszkója szórakoztatta az egybegyűlteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában