nem ért minket nagy meglepetés

2019.08.05. 10:00

Kiderült, mivel töltik a nyári szünet utolsó hónapját megyénk diákjai

A múlt héten azt tudakoltuk olvasóinktól (főképpen az iskolába járóktól, persze), hogyan használják ki a tanévkezdésig hátralévő időt.

A fejlesztéssel tovább bővül a szolgáltatások száma a Wesselényi strandon Fotó: Archív/Balogh Ákos

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Egy kalandpark remek szórakozást nyújt az egész családnak, most mégis ezt az opciót választották a legkevesebben (4 százalék) olvasóink közül – lehet, hogy a szünidő elejét mindenki kalandparkokban töltötte, és a hátralévő napokra inkább más elfoglaltságot keres?

A diákok egy része (19 százaléka) már az iskolára készül: náluk minden bizonnyal a taneszközök beszerzése, a nyárra kiadott feladatok (utolsó pillanatban történő) elkészítése kerül előtérbe.

Sokan (20 százalék) alig várják, hogy a nyári zárvatartás után újra kinyissanak a könyvtárak – jó tudni, hogy vannak még, akiknek az olvasás örömet okoz, és a számos nyári elfoglaltság közül éppen ezt választják.

Nem meglepő, hogy szavazóink között a balatoni fürdés tarolt (57 százalék): várható volt, hogy a többség kihasználja a jó időt iskolakezdésig, és amikor csak lehet, csobban egyet közkedvelt tavunkban – bár feltehetően annak sem lesz akadálya, hogy ezt szeptemberben is megtegyék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában