jelentkezz te is!

2019.09.14. 07:00

Bemutatkozik a Tündérszépek 2020 megyei zsűrije

Idén is elindítottuk Tündérszépek szépségversenyünket, ahol a legszebb lányok versenyeznek a koronáért.

Horváth Virág

A Napló stábja is szeret lazítani

Már elkezdődtek a fotózások, ahol az előválogatón a megyei fordulóba jutott lányok portfólióját készíti el a Napló szerkesztőségi tagjaiból összeállított csapat. Ahogyan legutóbbi versenyünk alkalmával, úgy idén is teljes stáb dolgozik azon, hogy a bekerült szépségek a legjobb körülmények között, a leggördülékenyebben készíthessék el a versenyhez szükséges fotósorozatot.

A képeket ezalkalommal is Pesthy Márton, a Napló fotósa készíti, aki rutinosan irányítja és segíti a lányokat, hogy a számukra legelőnyösebb fotók készülhessenek. Ebben Hadnagy Barbara is segítő kezet nyújt, hiszen aktívan segíti a fotós és a lányok dolgát a fotóstúdióban. Az online megjelenésről és videókról Horváth László szerkesztő kollégánk gondoskodik, míg a Napló újságírójaként Horváth Virággal találkozhattok a helyszínen.

- Fontos kiemelnünk, hogy nem top modelleket keresünk, hanem szépségeket. A stáb, aki a fotózásokon folyamatosan jelen van, ugyanaz a csapat, aki a megyei zsűri tagjait alkotja. Nekünk fontos az, és azt gondolom, hogy az összes kollégám nevében nyilatkozhatok, hogy személyesen is találkozhassunk azokkal a lányokkal, akiknek csak a jelentkezését láttuk, a saját fotóit, vagy telefonon beszéltünk vele. Az előzsűrizés során mindannyian más szempontokat veszünk figyelembe, a négy tagú zsűri szerencsére nagyon különböző karakterű emberekből áll össze. Amikor a beküldött képek alapján leteszem egy jelentkezőre a voksomat, az alapján döntök, hogy mennyire jön át a fotókon a személyisége. Mosolygós vagy komoly? Szeret viccelődni, vagy céltudatos? Ha kirajzolódik bennem, hogy milyen is lehet ő, már van hozzá kötődésem, és támogatni fogom, hogy bekerüljön a megyei fordulóba – mondta el Horváth Virág, a zsűri egyik képviselője.

A Napló stábja is szeret lazítani

Megjött a kedved a dologhoz? Úgy gondolod, hogy nálad nincs szebb lány a vidéken? Esetleg a barátnőd az, aki után mindenki megfordul? Vagy tán a lányodnak bizonyítanád be a róla készült fotókkal, hogy igenis gyönyörű? Ha bármelyikre bólintottál, küldd el a jelentkezésed a Tündérszépek oldalon található űrlapon.

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, egy felkészítőtábor, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is vár a legszebbekre. Sőt, idén a szavazók között is osztunk ki ajándékokat, így érdemes lesz izzítani a különböző elektronikus eszközöket!

LEGYEN ÖN A 2020-AS TÜNDÉRSZÉPE!

Keressük az ország legszebb lányát. Már lehet jelentkezni a 2020-as Tündérszépe szépségversenyre. Ha ön vagy rokona elmúlt 16 éves, de még nem lépte át a 30-at, itt a re­mek alkalom, hogy megmutassa magát! Nem kell mást tennie, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu weboldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy melyik megye színében szeretne indulni, és feltölteni magáról pár fotót. Ha úgy érzi, a képei nem túl minőségiek ahhoz, hogy jól szerepeljen, csak ikszelje be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényel! Itt az ugródeszka, hogy megismerje az egész ország, ráadásul értékes ajándékok és utazások várnak a legszebbekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában