Az időjárásra sem volt panasz

2019.09.11. 14:00

Nőtt az ajkai városi strand látogatóinak száma

Egész Veszprém megye területéről érkeztek az ajkai strandra, amely június elejétől augusztus végéig várta a fürdőzőket. Az időjárásra sem volt panasz a napsütést és a hőmérsékletet illetően. A három hónap alatt több mint 32 ezer látogató töltötte ott az idejét.

Tisler Anna

Az idei strandszezonban több mint 32 ezer látogatója volt a fürdőnek Fotó: Györkös József

Fotó: Györkös József

A tavalyi 29 ezer látogatóhoz képest az emelkedés jelentős. Johanidesz Sándor, a Kristályfürdő Kft. cégvezetője elmondta, a legnépszerűbb jegytípus a már korábban bevezetett félnapos belépő volt, amellyel nyitástól délután 3 óráig vagy 3 órától zárásig vehették igénybe a strand nyújtotta szolgáltatást.

Az idei strandszezonban több mint 32 ezer látogatója volt a fürdőnek Fotó: Györkös József

A fürdőt nagyobb számban látogatták az ajkai és devecseri járás falvaiban élők, sőt Pápáról, Veszprémből, Várpalotáról is sokan érkeztek. Számukra a szolgáltatás jó minősége, a nagy szabad terület, a sok medence, a rendezett környezet, a jó vízminőség a vonzó, és persze a belépőjegyár sem elhanyagolható szempont.

Minden évben nyitásra felújítanak egy medencét, jövőre a tervek szerint az ülőmedence újul meg, amelyik a legkihasználtabb az összes közül, ugyanis a vízmélység és a hőfok miatt gyermekek és felnőttek is szívesen használják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában