ők képviselik megyénket

2019.10.29. 20:07

Befejeződött a Tündérszépek 2020 országos szépségverseny megyei fordulója

Olvasóink online felületünkön október 28. éjfélig adhatták le szavazataikat kedvenc versenyzőikre. Az eredmények pár tizeddel tértek csak el, így nagyon kiélezett volt a verseny. Szerencsére olvasóink és a zsűri véleménye nagyban megegyezett az induló lányokkal kapcsolatban.

Horváth Virág

A hét tagú zsűri balról Horváth Virág, Pesthy Márton, Hadnagy Barbara, Halas Adelaida, András Ferenc és Horváth László több szempontot figyelembe véve választotta ki a továbbjutókat

Fotó: Nagy Lajos

A közönségszavazás lezárását követően összeült a hét tagú Veszprém megyei zsűri, hogy kiválassza azt a három lányt, akiket a közönség-díjason kívül tovább szeretnének juttatni az október 31-én kezdődő regionális fordulóba.

Az olvasók szavazati alapján Kovács Szabina jutott tovább a megyei fordulóból
Fotó: Pesthy Márton/Napló

A zsűrit a Napló szerkesztőségének tagjai, Hadnagy Barbara szerkesztő, Horváth Virág újságíró, Pesthy Márton, a Napló fotósa és Horváth László a veol.hu szerkesztője, valamint meghívott vendégeink, Halas Adelaida, a Veszprémi Petőfi Színház színésznője és András Ferenc, a Pannon Egyetem intézetigazgatója alkották.

Nagy Dóra Virág a zsűri egyik választottja
Fotó: Pesthy Márton/Napló

A versenyző lányokat az elkészült portfólió, bemutatkozó videók és a kitöltött adatlap alapján értékelte a zsűri. A kiválasztás során a külső mellett a belső szépséget, a kisugárzást is figyelembe vették, fontos szempont volt az élő megszólalás, a kamera előtti mozgás is.

A zsűri úgy ítélte, Fazekas Borbála Lottinak is a régiós megmérettetésen a helye
Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Napló szerkesztőségének tagjai a versenyző lányokkal a jelentkezés pillanatától kapcsolatban álltak, közösen dolgoztak velük a portfóliójukon, így személyesen is megismerhették őket, míg a felkért zsűritagok kívülállóként, személyes befolyások nélkül értékelhették a Tündérszépeket. A hét zsűritag mégis egyöntetűen választotta ki azt a három lányt, aki a regionális fordulóban képviselheti Veszprém megyét.

A zsűri döntése alapján Bendes Eszter is indul a következő fordulóban
Fotó: Pesthy Márton/Napló

A közönségszavazást Kovács Szabina 8,19 ponttal nyerte meg, így ő biztos továbbjutóvá vált. A zsűri választottjai pedig Bendes Eszter, Fazekas Borbála Lotti és Nagy Dóra Virág lettek.

A hét tagú zsűri balról Horváth Virág, Pesthy Márton, Hadnagy Barbara, Halas Adelaida, András Ferenc és Horváth László Fotó: Nagy Lajos

A regionális forduló október 31-én indul, ahol a közönségnek ismét nagy szerepe lesz, hiszen voksaikkal szintén segíthetik Veszprém megyei versenyzőinket, hogy ők képviselhessék megyénket az országos fordulóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában