Üzentek a közeljövőbe

2019.11.08. 11:30

Csipeszkihívással tudatták a veszprémiek, hogy mivel járulnak hozzá a kulturális főváros programjaihoz

Rendhagyó flashmobot tartottak a Kossuth Lajos utcán csütörtök délután az Európa Kulturális Fővárosa 2023 programok egyik felvezetőjeként.

Marton Attila

A Csipesz-challenge, vagyis csipeszkihívás elnevezésű programot egyetemi hallgatók tánca vezette fel. Kővári Edit, a Pannon Egyetem oktatója, a flashmob egyik szervezője elmondta, a program célja az volt, hogy megszólítsák a járókelőket, és hogy minél többen feltűzzék csipesszel az óránál kifeszített színes szalagokra az üzenetüket arról, hogy ők hogyan járulnak hozzá az EKF-programhoz.

A flashmob résztvevői, így tizenkét veszprémi intézmény tagjai, hazai egyetemisták és itt tanuló külföldiek, idősklubok tagjai mellett a program a járókelőket is megszólította, az üzenetek tanúsága szerint valaki jó hangulattal, romkocsmával, más faültetéssel vagy süteménnyel járul majd hozzá a program sikeréhez, többen pedig a kívánságaikat fogalmazták meg a feltűzött papírlapokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában