top 10

2019.12.23. 14:00

Őrült száguldozó, kitüntetett veszprémi katona, tragikus verekedés az áprilisi hírekben

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

veol.hu

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Szívbe markoló tragédiák, krimibe illő történetek és örömteli események egyaránt jellemezték 2019 negyedik hónapját Veszprém megyében, természetes, hogy a sok-sok hír közül ezek érdekelték olvasóinkat a legjobban.

A Napló szerkesztőségében vették át nyereményeiket a Tündérszépek szépségverseny Veszprém megyei fordulójának győztesei.

A Veszprém megyei forduló győztesei

Életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba egy férfit, aki még szerdán hasba szúrta magát Bakonyszentlászlón, aztán elrohant az erdőbe. A rendőrség hamar rátalált, a falu megdöbbent a történtek miatt.

A tapolcai származású énekesnő az Instagram oldalán jelentette be a hírt áprilisban. Decemberben pedig meg is születettet a kis Hannaróza.

Éleslövészetre érkeztek a Magyar Honvédség frissen nagyjavított Mi-24-es harci helikopterei a Veszprém közeli Újmajorba.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Hajmáskéren táncolt édesanyjával Krisztofer, a Sky Tiger klubban a neki rendezett jótékonysági délutánon, amelyre számos előadó mellett Köbli Miklós polgármester is meghívást kapott.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Kimagasló helytállásáért, a versenyen elért első helyezése elismeréséül az MH Légi Vezetési és Irányítási Központ parancsnoka csapatérmet adományozott Fésüs István zászlósnak, a hadműveleti központ beosztott katonájának.

Fésüs István véleménye szerint itthon is jó lenne, ha rendeznének az amerikaihoz hasonló versenyeket, mert motiválja az állományt és felméri a katonák tudásszintjét is Fotó: Molnár Sándor/Napló

 

Valószínűleg epilepsziás rohamot kaphatott, emiatt esett bele a kibetonozott mederbe az áprilisban elhunyt hegymagasi férfi. Pulikutyája próbálta kihúzni, de sajnos nem volt elég ereje hozzá.

Teljes terjedelmében égett egy gépkocsi április 6-án reggel Devecserben, a Nagy László utcában. A tűzoltási utómunkálatok közben az egységek a gépkocsiban egy holttestet találtak.

Fotó: Ajkai HTP

Egy személyautó vezetője a megengedett legnagyobb sebesség több mint kétszeresével száguldott a 8-as számú főút Veszprém megyei szakaszán.

Meghalt a 47 éves férfi, amikor egy másik, 31 éves illető megverte április 19-én, egy veszprémi szórakozóhelyen. A rendőrök a gyanúsítottat elfogták, majd előállították a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában