top 10

2019.12.26. 08:00

Emberéletet mentő hősök, az Anna-bál szépe és a balatoni hínárvágó érdekelte olvasónkat júliusban

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

veol.hu

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Szívbe markoló tragédiák, krimibe illő történetek és örömteli események egyaránt jellemezték 2019 második hónapját Veszprém megyében, természetes, hogy a sok-sok hír közül ezek érdekelték olvasóinkat a legjobban.

Nyáron több balatoni strandon is nagy érdeklődést keltett egy furcsa úszó jármű, amely egyszerre emlékeztet egy önjáró motoros fűnyíróra és egy 19. századi, lapátkerekes gőzösre.

Fotó: zendi Péter/Napló

A veszprémi család a tengernél pihente ki az év fáradalmait.

Valószínűleg rekordot döntött az az autós, aki júliusban a legrosszabb parkolás címet is megérdemelte volna.

Az idei Anna-bál szépe, a 23 éves Purgel Réka Kisvárdáról érkezett, egy megújult, Viktória-mintára épülő Royal Garden-mintájú herendi porcelánvázát vehetett át.

A 194. Anna-bál szépe a 23 éves, Kisvárdáról származó Purgel Réka (elől)
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Vízen lebegő testet vett észre egy balatonalmádi strandon az ajkai Danyi Réka július 23-án. Azonnal a vízbe rohant, kihúzta az eszméletlen nőt, majd a parton újraélesztettek.

Júliusban fának csapódott és kigyulladt egy raliautó a Veszprém megyei Szentgál és Úrkút közötti területen egy sportrendezvényen. A balesetet követően egy bátor ember a saját életét kockáztatva mentette ki a roncsban rekedt két sérültet, őt keresték a közösségi média segítségével.

A közösségi médiának hála a rajongók is bepillanthatnak Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfiának, Noénak az életébe. A szigligeti családi kirándulásról a büszke anyuka több fotót is megosztott követőivel.

Július 5-én egy férfi holttestét találták meg Balatonfűzfőn, a gyártelepen.

Júliás első hétvégéje fekete betűkkel lett feljegyezve a közeledési balesetek történetében. Alig pár óra alatt négy súlyos baleset történet Veszprém megyében.

Szinte semmi sem maradt az autóból Fotó: veszprem.katasztrofavedelem.hu

Júliusban a legolvasottabb cikkünk sajnos egy tragédiáról szólt, 21-én leugrott valaki a veszprémi völgyhídról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában