top 10

2019.12.29. 16:00

Októberben a választásokról, pápai nőbántalmazóról és szellemkastélyról olvastak a legtöbben

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

veol.hu

Fotó: Horváth Virág/Napló

Szívbe markoló tragédiák, krimibe illő történetek és örömteli események egyaránt jellemezték 2019 második hónapját Veszprém megyében, természetes, hogy a sok-sok hír közül ezek érdekelték olvasóinkat a legjobban.

Tizenhét ország egy-egy kiváló cukrásza vetélkedett a Tortadizájner- világbajnokságon Olaszországban. Hazánkat a Kokó Cukrászda tehetsége, Reichert Míra képviselte, aki tavaly megnyerte a Cake Designers magyarországi selejtezőjét.

Fotó: Kokó Cukrászda

Októberben mondta ki egymásnak a boldogító igent Tóth Gabi és szerelme, Krausz Gábor.

Omladozó falak, málló festék, szemét és törmelék – ez a látvány fogadja azokat, akik bemerészkednek Hajmáskér legkiemelkedőbb épületébe.

Fotó: Horváth Virág/Napló

Különös baleset történt évekkel ezelőtt Sümeg közelében. Egy kisfiú kis híján életét vesztette, ezért a lovasiskola vezetőjét bíróság elé állították. Először elmarasztalták, majd felmentették a vád alól. Mindeközben a megsérült gyerek szülei súlyos kártérítést követeltek rajta.

Teljes terjedelmében meggyulladt egy ezer négyzetméteres faüzem, benne faanyagok, és szerszámok Hárskúton.

Elítélték a Veszprémi Törvényszéken is Európa egyik legkeresettebb női szökevényét. A hölgy 2010 tavaszától 2012 áprilisáig bűntársaival kereskedett speed, valamint ecstasy típusú kábítószerekkel a Balaton környéki lokálokban és rendszeresen fogyasztotta is a szereket.

Lezuhant beteggel együtt egy mentőhelikopter, majd kigyulladt a veszprémi kórháznál, miután elsodort egy oxigéntartályt és meghibásította az áramellátást is.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A kórházba azt a beteget vitte, aki a helyi jégkrémgyárnál történt üzemzavarnál sérült meg. Ötven tűzoltó oltotta a tüzet, a betegeket kimenekítették – egy gyakorlat szerint.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 43 éves helyi férfi és 39 éves házastársa ellen.

Hajánál fogva ráncigált, majd húzott maga után egy férfi egy nőt Pápánál, a főút mellett. Senki nem állt meg segíteni neki.

Veszprém megye 217 településének 434 szavazókörében október 13-án reggel hat órakor megkezdődött a szavazás.

Urnabontás a Lovassy László Gimnáziumban
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az eseményről egész nap, folyamatosan tudósítottunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában