A lehetőségek tárháza végtelen

2020.02.07. 07:00

Így is elkölthetjük lottónyereményünket Veszprém megyében

A héten az ötöslottó főnyereménye a négyes szám bűvöletében pontosan 4,444 milliárd forint, mi pedig eljátszottunk a gondolattal, hogy mire is tudnánk költeni ebből Veszprémben és környékén.

Fotó: Pixabay

Az ingatlan.com oldal egyik hirdetése alapján még éppen egymilliárd forint alatt megúsznánk egy újszerű luxus családi házat Balatonfüreden. A Péter-hegy tetején elhelyezkedő, valóban varázslatos ingatlanban még liftet is találhatunk, 180 fokos örök panoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre, a 100 négyzetméteres teraszok egyikén ejtőzve pedig elgondolkodhatnánk azon, hogy mire is költsük a még megmaradt közel három és fél milliárd forintunkat.

Ugyanakkor aki nem szeretne ennyire mélyen a zsebébe nyúlni, annak alternatívát kínálhat egy 215 négyzetméteres, fedett medencés tihanyi nyaraló 395 millióért, szintén az ingatlan.com kínálatából. Aki esetleg extrán felszerelt lakásban gondolkodik, az már durván 300 millióért is otthagyhatja a nevét az adásvételi szerződés alján.

Fotó: Pixabay

Amennyiben az újdonsült nyertes történetesen a hajózás szerelmese, úgy érdemes ellátogatnia előbb a hasznaltauto.hu oldalára, majd pedig Balatonfűzfőre és potom 43 millió forint kifizetése után rápingálni a választott nevet egy Beneteau Antares 880 oldalára. Az autópiac sem hagy minket cserben az ajánlatok tekintetében, hiszen Veszprémben tízezer forint híján 56 millióért vásárolhatunk magunknak egy 639 lóerős, mindenféle extrával felszerelt Mercedes AMG típusú gépkocsit, 6,4 millió forintért pedig egy egészen ritkaságszámba menő, 1936-os Adler Trumpf márkájú német masinát – bár itt még biztosan szükség lesz némi apróra a felújítás okán, az azonban biztos, hogy ezt az autócsodát látva mindenki megfordulna az utcán.

Egy 1936-os Adler Trumpf – nem sok ilyen furikázik megyénkben
Fotó: Wikipédia

Végül pedig aki az extrém vonal irányába mozdulna el, az Aszófőn a legnagyobb csomag megvásárlása után már kiadásnak nem is nevezhető 150 ezer forintért vezethet egy T-55-ös harckocsit, amelyet a harckocsi.hu oldalon tud lefoglalni magának.

T-55 harckocsi Fotó: Wikipédia

Ön mire költené ezt a hatalmas nyereményt?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában