Olvasóink küldték

2020.02.04. 11:49

Így parkoltok ti – Veszprémben

Veszprém remek lehetőségeket nyújt a jogosítványukat valószínűleg a józsefvárosi piacon fű alatt beszerző autósok számára – olvasóink segítségével mutatjuk a legfrissebb eseteket.

Nyitás gyanánt kezdjük a „csak az autómon és a testemen keresztül” elvet valló Renault sofőrjével.

Az eleganciára adni kell, bár nem biztos, hogy erről a kék Opel vezetője is így vélekedne.

Ha az volt a cél, hogy sofőrünk a többi autós biztonságos továbbhaladását biztosítsa, akkor még van mit gyakorolnia.

Sofőrök vs. babakocsis anyukák félidőben 3:0.

Ugyanakkor ennél a műalkotásnál már a babakocsinak sincs esélye. Messzemenően jobb gasztronómiával bír hazánk annál, minthogy itt bárki is átférjen.

Az előzőhöz hasonlóan egyre sűrűbb látkép városunkban a kisteherautók sofőrjeinek meglehetősen bosszantó parkolási stílusa.

A gép forgott, az alkotó megpihent. Ennél valószínű még Madách is jobban parkolt volna.

Az tény, hogy a Haszkovó utca környékén nem egyszerű parkolót találni, de ennél azért kell, hogy legyen elegánsabb megoldás. A sofőr ugyanakkor ügyel a részletekre, mivel még a szélvédőt is gondosan letakarta.

Olvasónk szerint a bordó Daewoo sofőrje már-már sportot űz abból, hogy a lakótelep parkolójának kijáratát ilyen módon elállja. Emberünk látszólag abból sem csinál nagy ügyet, hogy másnapra már lenne miből válogatnia.

„Mennyi a hídpénz, főnök?”

„Nekem ez jár.” – gondolhatta a Földhivatalnál a helyét már hónapokkal ezelőtt megtaláló ezüst VW sofőrje. A jármű 0-24-ben megtekinthető, a belépés ingyenes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában