humorista home office-ban

2020.03.25. 11:00

Nem bánja a hosszabb szünetet Aranyosi Péter

Lassan minden leáll az országban a koronavírus-járvány miatt, erre a sorsra jutottak a mindig mozgásban lévő honi humoristák is. Bármilyen furcsa, a hosszú évek óta örökké úton lévő Aranyosi Péter nem bánja mindezt.

Juhász-Léhi István

Aranyosi Péter nem bánja a hosszabb szünetet

Fotó: Juhász-Léhi István

- Home office humoristaként én most nem működöm, igaz, csináltam néhány rövidebb videót, de nekem nem lételemem az interneten való lét – nyilatkozta a Naplónak Aranyosi Péter. – Nem rossz a közérzetem, és ne haragudjon meg rám senki, de most jól érzem így magam. Egyszerűen azért, mert olyan dolgokra van időm, amit az elmúlt másfél évtizedben nem tudtam gyakorolni, Tizenöt éve vagyok a pályán, 12 éve a színpadon. Van az emberben egy beidegződés, hogy akkor kell menni, amikor hívnak, most szeretnek, menni kell. Bennem volt a vágy az elmúlt időszakban, hogy hosszabb szabadságot kellene kivennem. Ugyanakkor tavaly óta csökkentettem a fellépési számomat, most a koronavírus nullára hozta mindezt. Amit nem bánok! Végre a telken mindent meg tudok csinálni, megtudom például nyelezni az összes kapát, ha a feleségem is úgy akarja. És olyan kisebb csodák vannak, hogy este társasjátékozik a család.

Ahogy Péter mondta, Beregszásztól Máltáig voltak lekötött fellépései. Ezek most eltűntek. A mindennapjai? Mint mondta, minden ugyanúgy történik, mint „rendesen”, igaz, korábban kel, hiszen nem éjjel kerül mostanában ágyba.

- Egy nagyon zavaró tényező van: nem tudok találkozni a barátaimmal, pedig a Badár Sándor, Szupkay Viktor, Pilóta Zoli és általam alapított Aperitif törzs munkájára is szükség lenne... – mondta a humorista. – De komolyra fordítva a szót: tavaly februárban, amikor Badárral Indiában jártunk, kaptunk némi ízelítőt a vírusokból... Hogy mi lesz? Remélem, májusra vége lesz ennek az állapotnak.

Aranyosi Péter nem bánja a hosszabb szünetet
Fotó: Juhász-Léhi István

Pétert egy dolog nagyon bosszantja még: beindult végre kedvenc csapata, a DVTK a bajnokságban, erre leáll a pontvadászat.

- Tudom, most, hogy emberi életekről, a szüleinkről van szó, senkit nem érdekel a foci. Hozzáteszem, békeidőben sem, de muszáj ilyeneken agyalni, hogy ne hülyüljünk meg! – jelentette ki Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában