Szellemi próbatételek

2020.03.12. 11:00

Zircen mérték össze tudásukat a megyei nyugdíjasklubok

A bakonyi város adott otthont a nyugdíjasklubok megyei sakk- és rejtvényfejtő versenyének, amely az első rendezvénye idén a Nyugdíjasok Életet az Éveknek Veszprém Megyei Egyesületének.

Kelemen Gábor

A keresztrejtvényfejtő versenyben indultak a legtöbben, közel harmincan mérték össze tudásukat

Fotó: Kelemen Gábor

A társszervező Zirc Városi Nyugdíjas Klub részéről Pék László klubvezető köszöntötte a Békefi Antal Városi Könyvtárban összegyűlt versenyzőket. Ottó Péter polgármester örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan elfogadták a meghívást, a megye több településéről eljöttek Zircre, hogy összemérjék tudásukat különböző kategóriákban és találkozzanak, beszélgessenek egymással. A főszervező Nyugdíjasok Életet az Éveknek Veszprém Megyei Egyesülete részéről Paulics István elnök szólt a résztvevőkhöz, és nőnap alkalmából külön köszöntötte a hölgyeket. A versenyzők ezúttal is három kategóriában vetélkedtek egymással.

A végeredmény: Keresztrejtvény: 1. Márton Lászlóné, 2. Boa Éva, 3. Gyarmati Lászlóné. Sakk: 1. Kurics László Endre. Sudoku: 1. Madarászné Kajdacsy Ágnes, 2. Dukán József, 3. Martonné Papp Éva.

A keresztrejtvényfejtő versenyben indultak a legtöbben, közel harmincan mérték össze tudásukat Fotó: Kelemen Gábor

A helyezettek érem- és oklevéljutalomban részesültek, míg a keresztrejtvényfejtő verseny dobogósai és a sakkverseny győztese egy-egy kerámiát is átvehetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában