mindenki esélyes, aki részt vesz

2020.05.22. 07:00

Négy héten át tartó nyereményjáték – Nyomozz velünk Badacsonyban!

A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület és a Nyomozz Velünk társaság csapata május 18-tól négy héten keresztül tartó nyereményjátékot hirdetett Ha Badacsonyba vágysz, nyomozz velünk! címmel, hogy minél több vendéget vonzzanak a városba.

Tóth B. Zsuzsa

Badacsonyi túrázók. A vendégeket váró város most játékkal igyekszik a településre csábítani az érdeklődőket

Forrás: Egyesület

A játék célja, hogy ismertté tegyék Badacsony festői szépségű környezete mellett a környék vállalkozásait, a kitűnő helyi borokat, valamint a különleges vendéglátó- és szálláshelyeket – tudtuk meg az egyesület elnökétől, Illés Zoltántól.

Az online nyomozós játék keretében minden héten három-három rejtélyes kérdésre lehet válaszolni a környező szolgáltatókra vonatkozóan, akik értékes ajándékokat ajánlottak fel a helyesen megfejtők számára. Hetente nyilvánosságra hozzák a játékban partnerként részt vevők kilétét és a nyereményeket. A kérdésekre minden héten hétfő nulla órától vasárnap éjfélig lehet beküldeni a válaszokat. A nyereményeket a következő hétfőn sorsolják ki.

A nyereményjáték zárásaképpen június 15-én sorsolják a fődíjat, amelyre mindenki esélyes, aki részt vesz a játékban.

Badacsonyi túrázók. A vendégeket váró város most játékkal igyekszik a településre csábítani az érdeklődőket Fotó: Egyesület

A szerencsés nyertes az egyesület felajánlásaként két éjszakát tölthet másodmagával Badacsonyban, teljes ellátással, hegyitaxizással és borkóstolóval.

A Nyomozz Velünk csapata 2019 nyarán indította el turisztikai célú, mobil applikációval játszható játékát Badacsonyban, Egy rejtélyes levél nyomában címmel. A turisztikai egyesület és tagjai újra várják a vendégeket. Megnyitottak a szálláshelyek, éttermek, borteraszok, és újra elindultak a szakvezetéses élménytúrák is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában