Horgászverseny és lufibohóc

2020.06.17. 11:00

Változatos gyereknapot szerveztek Veszprémgalsán

A korlátozások enyhítése után a községben is beindult az élet, hiszen az idei gyereknapon horgászverseny, lufibohóc, lovaglás, gyöngyfűzés várta a helyi és környékbeli gyermekeket.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

A gyereknapon horgászversenyt is rendeztek, két kategóriában hirdettek győzteseket

Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

A veszprémgalsai önkormányzat izgalmas programokat szervezett a kikapcsolódni vágyó gyerkőcöknek. Simon Gábor polgármester köszöntője után kezdődött a horgászverseny, mely sok érdeklődőt vonzott. A háromórás próbatétel előtt Hegedüs Ákos, a Csabrendek–Sümeg Sporthorgász Egyesület titkára ismertette a versenyzőkkel a szabályokat.

A megmérettetés végén két kategóriában hirdettek győzteseket. A legtöbb hal kategóriában első helyezett lett Harczi Zalán, második Simon Amira Renáta, harmadik ifj. Harczi Zsolt. A legnagyobb hal kategóriában is Harczi Zalán állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Az eredményhirdetés után horgászcastingverseny következett, melyet a sporthorgász-­egyesület ifjúsági felelőse, Hegedüs Mátyás mutatott be a gyerekeknek.

A gyereknapon horgászversenyt is rendeztek, két kategóriában hirdettek győzteseket Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Számos bátor jelentkező próbálta ki a feladatot, a legügyesebbnek Horváth Bence bizonyult. A délután folyamán rajzversenyen is részt vehettek a gyerekek, melyen Szakos Konrád alkotása lett a győztes. Lángos, vattacukor, fagyi és kétféle popcorn várta a kis lurkókat, további programként gyöngyfűzés, lovaglás, ugráló­vár és lufibohóc is színesítette ezt a különleges napot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában