vizes buli

2020.07.29. 11:30

Éjszakai fürdőzés Pápán zenével és tűzzsonglőrrel

Története egyik legsikeresebb éjszakai fürdőzését tartotta meg a Várkertfürdő, ugyanis közel ötszázan lubickoltak a lemezlovasokkal, tűzzsonglőrrel és látványshow-val tűzdelt vizes programon.

Laskovics Márió

20200725 Pápa. Várkertfürdő Strandok Éjsazkája Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton

A Magyar Fürdőszövetség tizenegy éve indult kezdeményezésére országszerte több mint harminc fürdőhelyen rendezték meg idén a Strandok éjszakáját, így múlt szombaton a pápai Várkertfürdőben is éjszakai fürdőzésen vehettek részt az érdeklődők.

A rendezvényen DJ She­pherd és DJ Béci szolgáltatta a retró és új slágereket, látványos fénytechnikai show, finom koktélkínálat, valamint Glassl Dominik tűzzsonglőr műsora szórakoztatta az éjjeli lubickolókat

Nagy Zsolt vezérigazgató a Naplónak nyilatkozva elmondta, közel ötszázan vettek részt a programon. Az elmúlt öt-hat évet tekintve ez a részvételi létszám a második legmagasabb volt. Bízva a jó időben, eredetileg a strandon rendezték volna meg az eseményt több medence és a csúszdatorony használatával, azonban a 14 Celsius-fok körüli esti hőmérséklet ezt nem tette lehetővé. Ezért a termálfürdőben, a benti és a kiúszó medencékben mártózhattak meg a résztvevők.

– Nagyságrendileg ennél csak egy másik, szintén a Strandok éjszakáján megtartott fürdőzésünk sikerült jobban. Azt viszont kánikulás nap után rendeztük. Igazából ilyen időjárási és benti körülmények között ennyire jelentős létszámban még soha nem vettek részt éjszakai fürdőzésünkön. Biztos vagyok benne, hogy a járványügyi korlátozások közepette a fiataloknak nincs túl sok módjuk a kikapcsolódásra, úgyhogy kihasználták ezt a lehetőséget – jegyezte meg Nagy Zsolt vezérigazgató.

Hozzátette, más időpontokban is biztosítanak éjszakai fürdőzésre alkalmat a vendégeknek, például farsang vagy mindenszentek idején. A nyár zárásaként várható még egy éjjeli fürdőzés. Addig is augusztus 8-án szaunaestet, 9-én pedig születésnapi rendezvénysorozatot kínálnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában