Még egy évig uralkodik a királynő!

2020.08.21. 07:00

Celebparádéval ünnepelt a MissBalaton 2020

A Miss Balaton elmúlt hat évének döntős lányai együtt vonultak a 2020-as gála színpadán egy exkluzív bemutató keretében Balatonfüreden szerdán este az Anna Grand Hotel kertjében.

Horváth Virág/LikeBalaton

20200819 Balatonfüred. Anna Grand hotel. Miss Balaton gálaest. Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton

Bár a Miss Balaton versenye idén a koronavírus miatt elmaradt, az elmúlt hat év több mint félszáz szépsége lepte el augusztus 19-én este az Anna Grand Hotelt Balatonfüreden. A résztvevők a nyár egyik legcsillogóbb társági eseményén, szigorú létszámkorlát és biztonsági intézkedések mellett bizonyították be ismét, hogy a világban sehol sincs párja a hazai szépségnek. Az eseményen a verseny tanácsadói, Iszak Eszti, Lipcsei Betta és Horváth Cinthia mellett természetesen a tavalyi győztes, Balogh Eleni is részt vett, aki rendhagyó módon még egy évig viselheti a koronát.

Horváth Cinthia, a verseny tanácsadója, Sugarbird-modell, influencer, a Miss Balaton 2014 közönségszavazásának nyertese a Napló kérdésére elmondta, már tavaly is mentorként dolgozott a versenyen, de mindig nagy megtiszteltetésnek érzi, amikor felkérik őt.

– Az idei verseny sajnos elmaradt, helyette viszont az elmúlt évek legszebb versenyzőivel egy naptárfotózáson vettünk részt, ahol tanácsadóként segítettem a munkát. Ez a gála megkoronázása a Miss Balatonnak. Nagyon szeretek együtt dolgozni a Miss Balatonosokkal, a második családomként tekintek rájuk, ez számomra nem munka, hanem kikapcsolódás – tette hozzá az elismert influencer. Cinthia kiemelte, nagyon szereti a Balatont, családjával és barátaival is szívesen látogat el a magyar tengerhez.

A tavalyi győztes, Balogh Eleni tavalyi győzelme előtt is sokak kedvenc influencere volt, főként insta profiljával aratott sikereket. A járványhelyzet miatt elmaradt verseny okán még egy évig viselheti a koronát.

– Nagyon örülök, hogy együtt lehettünk ezen a gálán, hogy nem a tavalyi volt az utolsó alkalom, hogy így, közösen, együtt ünnepelhetünk. A tavalyi győzelmem után nagyon sűrűek lettek a napjaim, minden héten volt fotózásom, kifutós munkám is. Korábban is nagyon szerettem a Balatont, de Miss Balaton győztesként igyekszem még többet itt lenni, nagyon a szívemhez nőtt ez a hely – emelte ki Balogh Eleni.

Iszak Eszter most már hetedik éve a Miss Balaton háziasszonya. Elmondta, fontos számára, hogy közösséget építsen ki minden évben a lányokkal, és utánkövesse a karrierjüket. Hogy az átlagos nők hogyan érezhetik szépnek magukat a mindennapokban a műsorvezető szerint sokat kell foglalkozni a saját lelkünkkel.

– Olvasson olyan könyveket, amiből jobban megismerheti magát, és mindenképpen vegye körül magát pozitív emberekkel. Olyan embert találni, aki inkább épít, mint lehúz, nem mindig egyszerű, főleg, ha olyan munkája van, mint például a miénk. Ebben a szakmában nem feltétlenül pozitívan állnak hozzánk, de én azt javasolnám, hogy minden nő próbáljon a lelkével foglalkozni egy picit, olvassanak sokat, hiszen az nagyon sokat hozzátesz a személyiségfejlődéshez, és szeressék önmagukat!

A szemfülesek a nívós rendezvényen olyan sztárokat is kiszúrhattak a tömegben, mint például Zimány Linda vagy Gyurta Dániel. A fergeteges estét extra produkciók – többek Király Viktor minikoncertje – színesítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában