hetedik alkalommal rendezték meg

2020.08.06. 11:00

Hatalmas sikert aratott a színvonalas malomsoki lovasnap

Lovasnapot tartottak Malomsokon a Bakonyalja-Sokoró Lovas Club és Telbisz Zoltán fogathajtó szervezésében.

Polgár Bettina

Telbisz Zoltán fogathajtó a nagy sikerű rendezvény szervezésében is aktívan részt vett

Forrás: önkormányzat

Fotó:

Boros Brigitta, a rendezvény egyik főszervezője a korábbi malomsoki lovasnapok kapcsán kifejtette, a résztvevők és a közönség részéről mindig nagyon kedvező visszajelzéseket kaptak, így nem is volt kérdés, hogy idén immár hetedik alkalommal rendeznek lovasnapot. Hozzáfűzte, a szervezést nehezítette a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet, sokáig bizonytalan volt az időpont, ám végül sikerült megrendezni a programot.

– Minden adott volt egy színvonalas fogathajtó versenyhez, lehetőség nyílt akadályhajtásra, vadászhajtásra, szinkronhajtásra. A nagy érdeklődést mutatja, hogy összességében 126 rajtolással zártuk a programot – mondta.

Somjai Róbert, a verseny főbírája szerint a technikás, nehéz pályán színvonalas hajtásokat láthattak, sportszerű versenyzőkkel, hozzáértő közönséggel. Ehhez adott volt a baráti hangulat, a finom ételek, a jó idő és nem utolsósorban a hideg sör.

Telbisz Zoltán fogathajtó a nagy sikerű rendezvény szervezésében is aktívan részt vett Fotó: önkormányzat

A rendezvényt számos kísérőprogram gazdagította: ebéd­időben a jó hangulatról a Hazai Vegyespálinkás Csoport gondoskodott, és felléptek a malomsoki Country Csillagok. Pozsgai Tivadar íjásznak köszönhetően a gyerekek kipróbálhatták az íjászkodást, ezenkívül különféle kézműves-foglalkozáson vehettek részt. A malomsoki asszonyok is kitettek magukért, lángos mellett frissen sült pecsenyéket kínáltak.

– Mindenkinek nagyon hálásak vagyunk a segítségért. Azt hiszem, ismét sikerült egy élményekben gazdag, látványos lovasnapot szerveznünk, jövőre pedig szeretettel visszavárunk mindenkit – zárta Boros Brigitta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában