Pozitív üzenetek fákon, padokon

2020.10.25. 07:00

A lelki egészség fontosságára hívták fel az emberek figyelmét Tapolcán

A lelki egészség világnapja alkalmából a Lelki Egészségfejlesztési Központ dolgozói pozitív üzeneteket helyeztek el a városközpontban olyan módon, hogy azokat akár magával is vihesse, aki olvassa őket.

Tóth B. Zsuzsa

Magvas Zoltán egy rövid, pozitív tartalmú üzenetet helyez el a Malom-tó partján

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Magvas Zoltán, a központ vezetője elmondta, hogy második alkalommal csatlakozott a központ a világnap programjához. Annak keretében a nap előestéjén a város fő utcáin, terein a padokra, fákra rövid, pozitív üzeneteket, idézeteket tartalmazó cédulákat ragasztanak.

– A hagyományteremtő program célja, hogy október 10-e reggelén mindenki találkozzon ezekkel a kis üzenetekkel, amelyeket akár magával is vihet. Így hívjuk fel a figyelmet a lelki egészség fontosságára – mondta Magvas Zoltán.

Magvas Zoltán egy rövid, pozitív tartalmú üzenetet helyez el a Malom-tó partján Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

A kis cédulákon álló üzenetek között olyanok szerepeltek, mint például: „Élményeket gyűjts, ne tárgyakat!”; „Nem kell megfelelni, pont jó vagy így!”; „A szív fájdalmára a nevetés a legjobb orvosság”; „Bízz a megérzésedben!”; ,,Minden pillanat egy új lehetőség”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában