Különleges élményt ad a gyerekeknek

2020.11.16. 20:00

Sportkocsikkal kápráztatta el a környékbelieket az úrkúti írónő

Lipp Adrienn író, színésznő, aki vadászként is jól ismert, ezúttal újra jótékony célú találkozót szervezett a környékbelieknek, a Speed up sportautóklub tagjaival.

Tóth B. Zsuzsa

Lipp Adrienn családjával és a vendégül látott gyerekek egy részével. Az úrkúti vadász örül, ha segíthet és örömet szerezhet másoknak

Fotó: Archív

Lipp Adrienn klubtagként kérte társait, hogy látogassanak el falujába, Úrkútra, ahol a családi birtok lovas karámja előtt elfér az ország minden pontjáról, többek között Miskolcról, Tatáról, Kazincbarcikáról, Nyíregyházáról, Győrből érkező 36 sportkocsi, és a rajongók.

A sporttársak örömmel tettek eleget a kérésnek, a különleges hétvégi programra sokan voltak kíváncsiak. A szervező háziasszony

külön meghívta a környéken élő gyermekeket is.

Emellett a helyiek minden korosztálya érdeklődött a különleges autócsodák iránt, hiszen ritkán lehet együtt látni ennyi szép, 500-700 lóerős Ferrarit, Porschét, Mercedest, BMW-t és Maseratit.

Adrienn maga is anya, férjével két kisfiukat neveli, de a 16 éves Ábel és a 11 éves Ákos olyannyira felnéz rá, hogy ezúttal is örömmel segítettek a találkozón. Adrienn még egy-egy körre is elvitte saját Ferrarijával a gyerekeket. Különleges kapcsolatot ápol a nevelőszülőknél, illetve állami gondozásban nevelkedő, többek között bakonyoszlopi, ajkai, kupi kicsikkel, akiknek felejthetetlen élményt kínáló napokat szervez.

Lipp Adrienn családjával és a vendégül látott gyerekek egy részével. Az úrkúti vadász örül, ha segíthet és örömet szerezhet másoknak Fotó: Archív

– A szívügyem a gyerekek sorsa, ahol csak lehet, segítek a nehéz helyzetűeken, és igyekszem örömet szerezni nekik

– vallotta lapunknak Adrienn, aki legutóbb állami gondozottakat látott vendégül a farmjukon, nyáron pedig úrkúti gyerekeket nyaraltatott Balatonfüreden. Korábban ruháit és értékes táskáit, cipőit osztotta szét a hölgyek között, most pedig megyénkbeli rászoruló kismamákat, családokat segít meglepetéscsomagokkal, a védőnőkkel összefogva. Közben televíziós műsor vezetésére készül, de dokumentumfilm-forgatás szereplője is lesz, és az agrárterületen szintén aktív.

Közelmúltban megjelent Diana nyeregben című könyve teljes bevételét Lipp Adrienn jótékony célra ajánlotta fel, hogy a gyerekek természetközeli nevelését támogassa. Vallja ugyanis, hogy akinek valamiből több van, mint másoknak, az adjon, mert amit adhat, azt már nem veszítheti el soha.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában